5 november 2015

Treking day 2

I morse gick vi upp ganska tidigt, jag gick upp vid 7 och de andra i mitt rum något senare. Eftersom jag delar rum med fyra killa och en tjej är det ganska naturligt, jag behöver mer tid att göra mig presentabel. Efter en frukost som bestod av pannkaka (eller vad min gay-friend kallade den, a deformed fetus) och ett glas juice körde Melissa (vår tour guide) halva gruppen till en strand och mig och den andra halvan till San Diego zoo!

San Diego zoo är ett av de mest populära och stora zooen i världen. De har ungefär 6,500 djur och ett par hundra arter. Vi såg massor av olika djur. Vi gick runt i ett par timmar och sen åkte vi runt på en buss för att få sitta lite i kylig luft, idag var en hyfsat varm dag. Jag lyckades pressa ner handen på en geting på bussen, så den stack mig, så typiskt mig!









Runt fyra kom Melissa och plockade upp oss och vi åkte och hämtade de andra och sen bar det av till Ocean Beach för att kolla på solnedgången. Tyvärr tog jag inte så många foton, för det var en linje i mina bilder. Trodde först något var brutet i kameran men efter en lång undersökning kom jag precis fram till (av ren tur) att ett hårstrå fastnat bakom en av speglarna inuti kameran, har petar ut det och ber till gud att det var anledningen, så jag inte ser samma skit imorgon! Om jag gör det kommer jag bli så irriterad. En stor del av varför jag valde denna touren är för att jag vill fotografera, och om min kamera inte funkar...





Efter stranden gick vi på en Japansk restaurang och jag hade världens godaste sushi!!! Det var lite kul, när servitören kom gömde sig Melissa bakom mig. Tydligen var hon en före detta guide som hade huggit sönder Melissas tour tält eftersom hon dejtade en kille som Servitören var kär i. Som tur var kände inte servitören igen Melissa. Efter maten gick vi till en affär och köpte souvenirer. Jag stod och beundrade en fascinerande samling eremit krabbor som man tydligen kan köpa som husdjur när jag upptäckte att de hade låst affären och min grupp hade gått, fick hojta till att jag behövde komma ut.

Imorgon flyttar vi till Laughlin, Nevada. Vi skall bo på ett lyxigt casino hotell, men innan dess skall vi besöka Joshua tree park. Först var tanken att vi skulle se Salvation mountains, men de ligger åt helt fel håll och hade gett oss flera timmar mer i bilen, och enligt Melissa är träden mycket mer finare än en hippie målad kulle, jag är nog beredd att hålla med henne! Skall bli kul att besöka en riktig öken åxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar